onsdag 2 januari 2013

Vardagen


Visst är det lite skönt när vardagen knackar på dörren igen i alla fall. Här har vi svängt lite på dygnet den senaste tiden (tänk en morogon sov vi till 10.15, det har aldrig hänt sedan vi fick barn i huset), hoppat över middagsvilor eller sovit för långa middagsvilor, sovit lite hur som helst m.a.o. Nu är det slut med det och det mår vi alla bäst av. 

Var det annars någon annan än vi som tittade på Buskul från Barnkanalen imorse? Gissa vem som nappade på idén med att tejpa vattenkranar? Givetvis hon till vänster i bild. Som hon skrattade när pappan sedan kom hem och skulle tappa upp ett glas vatten och vatten sprutade runt halva köket. Testa, det är ganska kul.

2 kommentarer:

  1. Haha.. :) Jag var bombsäker på att vår kökskran, eller osthyvel skulle vara tejpad oxå men istället kom ett bus ur gårdagens program. Storebror hade tagit lillasysters tuttflaska (skulle egentligen ha varit ett tomt mjölkpkt) och satt in den på en hylla i kylskåpet, fastbunden i ett mjölkpaket i kylskåpsdörren... Så när jag öppnade kylskåpsdörren kom tuttflaskan flygande.. Hahahaa! Busungar! ;)

    SvaraRadera
  2. Hahaha! Vilken tur att ingen nappade på idén med vattenglas på golvet. Då hade jag nog stoppat buset tror jag ;)

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad