torsdag 17 januari 2013

Vägra-klubben-dagen

För första gången på 1 1/2 år vägrade Siri gå till klubben imorse. Det var gråt och tandagnisslan, klagan om sjuk mage och skrämmande lekar. Den största orsaken tror jag egentligen var att hon ville komma med till farmor Daga istället. Siri hade tydligen räknat ut att det var idag vi skulle besöka henne, utan att någon sagt något. Jag kunde inte annat än ge henne en "ledig" dag och låta henne komma med på våra ärenden istället. Det blev en svettig förmiddagstur med en fröken i vagnen och en i släptåg på Stigan. Alla ärenden uträttade, alla barnen glada, farmor Daga likaså.
Nu har hon tackat och lovat att imorgon skall hon gå till klubben igen. Som grädde på moset fick vi de nya dagistofflorna levererade till dörren på eftermiddagen (Tack Milla!). Hon har redan gått in dem och väntar på att få visa upp dem för klubbkompisarna. Vi hoppas och tror att imorgon är det klubbdag igen , i vanlig ordning.

                        

Tossorna är beställda från Inch-Blue

4 kommentarer:

 1. vad heter du på instagram?

  SvaraRadera
 2. Oj nej! Hoppas it e hannes som a lekt na skrämmande lekar... An leker gärna att an e en livsfarli tiger som ska jet opp lillebror! Åsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har jag inte hört något om, så knappast :D Det verkade som "katten och råttan", som de brukar leka utomhus är största orsaken. Får se hur det blir på tisdag, jag väntar med spänning.

   Radera

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad