torsdag 3 januari 2013

Dagens händelse


Fast jag gjort mitt bästa de senaste dagarna med att hjälpa till och dra och vicka på den lösa tanden har den inte lossnat. Idag var det dags, när hon befann sig hos sin farmor och co. Jag får tydligen inte vara med när det tappas tänder. Nåja, det är ju några stycken kvar ännu. Kanske jag hinner.

Föresten, notera den "långa" luggen. Snart snart är vi tillbaka på ruta ett igen.

6 kommentarer:

 1. Fin liten glugg där! :) Jag råkade igår att nämna för Wilmer att han om några år kommer att tappa sina tänder och få nya större tänder... det resulterade i stora rullande tårar och en misstro gentemot våra tandborstarargument... Tänkte sen att allt skulle man ju inte behöva berätta om i förtid heller..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ajdå...stackarn. Jag minns också att jag var jätterädd för att tappa mina tänder. Det var absolut förbjudet att känna eller dra i dem som var lösa. Ingen fick röra dem. Siri däremot har försökt med all makt få den andra tanden att lossna och jag har på riktigt blivit ombedd att försöka dra loss den x-antal ggr per dag :D Men nu lossnade den och vad jag vet av borde det inte finnas fler lösa just nu.

   Radera
 2. Liten blir stor :) Så sött de e me gluggar :) Johanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja tänk det, så snabbt det går.

   Radera
 3. Oj sööta, shen har vi ätt som bare biidar!

  SvaraRadera
 4. Spännande tider!
  Jag har ett barnbarn som är nära Siris ålder och hon bara väntar att få tappa tänder och att bli ett skolbarn snabbt ;)

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad