onsdag 30 januari 2013

Det där bläcket


Vi fick för en tid sedan ett litet konstverk ritat på tapeten i trappan av vår minsta konstnär. Jag efterlyste tips och erfarenheter och gick sedan till affären och köpte mirakelsvampen. Och visst fick jag bort litet av bläcket. Jag använde också försiktigt lite vim i ett skede och fairy på fuktig trasa och Nu vet jag ju inte om det blev bättre eller sämre, för nöjd är jag inte. Men bläcket försvann, men det gjorde också lite av tapeten eller färgen, nu har vi istället lite beiga fläckar på väggen. Men kanske jag kan leva med det.

4 kommentarer:

 1. Det finns en annan "mirakelsvamp" också ser jag.Ihmesieni står det på förpackningen, så det var den jag tipsade om ;) men sak samma då dendär också fungerar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Äsch, men bra att veta i fall det behövs någon fler gång. Nu försöker vi verkligen vara på vår vakt med bläckpennorna så jag hoppas vi slipper fler teckningar, på väggarna :D

   Radera
 2. Jag brukar också anv. den där Ihmesieni mirakelsvampen och den tar nog bort alla möjliga fläckar utan att lämna några spår efter sig.

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad