måndag 28 januari 2013

Snygga förpackningar


Det måsta vara tecken på ålderdom eller liknande när man är tillfredställd över matshopping i ett annat land, och speciellt Sverige. Visst, inte hade jag tackat nej till shopping i en inredningsaffär, Åhlens eller dylikt heller. Men nu var förutsättningarna inte de bästa och jag var mer än nöjd över våra matkassar från Willys. Det var en fröjd för ögat och ett nöje att gå hylla upp och hylla ner och titta på alla varor. Billigt var det dessutom och en hel del fick följa med hem. Jag förälskade mig speciellt i Garants alla snygga förpackningar. Varför har vi inte lika snygga förpackningar här? Eller har vi? Är vi kanske bara vana med alla våra egna produkter och tänker inte på utseendet dessmera.

6 kommentarer:

 1. Roligt också att få se något nytt. FInns så mycket tycker man i Sverige. JAg brukar alltid köpa marsipan som är färdigt kavlat. Bara att rulla på tårtan direkt. Märkligt att inte sån kommer till FInland el. kanske man märker av det bara för att det inte går att få tag på. In gör man ju prinsesstårta så ofta men de gånger är det så lätt att bara rulla på och slippa allt kladd.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är just det var det är. Jag tittade faktiskt på en sådan förpackning och tänkte nästan köpa. Har aldrig i mitt liv bakat någon marsipantårta men tänkte nästan slå till för att det såg så enkelt ut. Tyvärr lämnade den kvar i hyllan och nu när jag tänker på det var det ju lite synd eftersom vi snart har födelsedagar på kommande.

   Radera
 2. Vi hade också en kylväska med grejer med oss hem :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Roligt med lite "nya" varor i kylen

   Radera
 3. Det är ju så roligt när det står på svenska på förpackningarna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut...och enbart svenska. Man behöver inte vrida och vända för att hitta rätt :D

   Radera

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad