onsdag 9 januari 2013

Förgrymmade unge


Siri har ritat på förbjudet ställe en gång i sitt hittills snart 5 åriga liv. Det var i det gamla huset hon tyckte kökstapeten skulle vara lite snyggare med lite blyerts (tur att hon inte föredrog bläck). Vi lät konstverket stå kvar och hon var så ledsen. Det var givetvis inte heller roligt när någon kom på besök och såg konstverket och påpekade saken. Det har således aldrig hänt igen.
Saga har hittills i sitt snart 2 åriga liv ritat på 211 förbjudna ställen. Golv och möbler är favoriterna. Nu försöker jag med samma trick, låter konstverken stå kvar. Men hon tycks inte bry sig, inte det minsta. Nu gäller det att hålla alla bläck- och tuschpennor utom räckhåll. Jag befarar att vi ännu inte sett det värsta av konstnären Saga.

6 kommentarer:

 1. Vi har samma här också, fast hos oss har båda lite svårt att hålla sig inom gränserna.. Man hittar lite här och var..T.o.m på tomtarna de hade i rummet i jul fick sig en omgång..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ååå det är så jobbigt. Och att gömma bort alla pennor funkar ju inte heller. Kanske om man bara skulle ha en 2-årig :D

   Radera
 2. Häftigt! Schenn hadd Milton gaa lyöst me en svart tusch i hallin å fåschon i kvield tå ja kåm häim... Pappa i huuse va ju passlit glaad, å killen hysterisk, så e ha vel no vuri arga ord! Så nu har vi fina konstverk där OXÅ :) möblen jieg e ju bårt oåv, men itt tapetren :) Absolut inte första och jag kan tro inte sista gången heller!
  Allsist va e na di fieg i se åp BB :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ajaj, tusch å allt. Vi har som tur klarat oss från det än så länge. Kanske det är något med måndagsbarnen ;)

   Radera
 3. Ja hjälp, Milja är precis som Saga, det ska ritas överallt! Det har blivit så att vi satt undan de flesta pennor än så länge. William ritade inte alls på väggar eller golv, mest på papper.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är väl det man är tvungen att göra. Men då man har en storasyster eller storebror är det inte det lättaste att hålla dem undangömda. Det jag tycker är värst är när hon inte bryr sig. Det bekommer henne inte det minsta och hon förstår inte att hon gjort något fel :( Hur får man henne att förstå det?

   Radera

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad