måndag 11 maj 2015

Racerfart

Helgerna har ju alltid en tendens att gå i en ryslig fart, det vet väl alla säkerligen om. Men sedan jag började jobba på lördagarna har helgerna om möjligt gått ännu fortare. Nu har vi bara egentligen en ledig dag tillsammans hela familjen, om nu ens det. Men sånt är livet, och inte bara här hos oss. Däremot tycker jag är det är riktigt roligt att jobba igen. Ser fram emot kvällarna och dagarna på salongen och få en liten paus hemifrån och från mammalivet. Dessutom är det så roligt att få jobba med hår igen. Inspirationen flödar.

Måndag och nystart igen. Öppnade veckan hårt med ett mammabootcamp-pass. Träningsvärken från förra veckan hade nätt och jämt gett med sig och nu späddes den på lite igen, skönt. Så vare det skoldag och klubbendag. Farmor Daga hann vi också besöka en stund och Signar utforskar världen vidare. Idag gräsmatta och sandlåda. Tänk om pojken skulle veta hur mycket det finns här i världen att utforska, men har har i vilket fall som helst gått ut hårt. 
Tycks vara lite motvind med fotograferandet med systemkameran också för tillfället. Tur att telefonen alltid finns nära tills hands och används flitigare till att dokumentera vardagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad