onsdag 20 maj 2015

Klätterapan

-Om dom helst skulle glömma att stänga den arma grinden någongång

Överallt tar han sig upp vår lilla klättertapa, jag bävar för den dagen han börjar ta sig upp i soffan och på stolar. Det nyaste är badrumspallen i wc, där står han mest hela tiden och här om dagen stod han och balanserade på det lägre handtaget också. 
Om han då är snabb och väldigt rörlig tycks han inte ha lika bråttom med talet som sina systrar. Han säger ännu inte mycket som vi kan tyda. Hej och är väl det enda vi kan tyda och urskilja om vi är riktigt optimistiska.
Däremot kom äntligen första vinkningen till syrrorna och pappa på beställning för någon dag sedan vid nattningen. Så visst kommer väl förståndet och pratet också så småningom, även om det känns som om det mest går ut på att titta på klättrandet, undersökandet och när han river, sliter och tuggar på allt för tillfället. Och mitt egna ordbruk till störta delen består av Neeej Signar, inte röra Signar, vad har du i munnen Signar?, Signar var är du? Ajaj Signar, Usch Signar, Kom kom Signar, Nämen Signar!

2 kommentarer:

  1. Här har det också varit så med pratet. Antingen har de pratat fort men börjat gå senare el. sprungit vid tidig ålder men inte pratat. De kommer nog. Allt har sin tid. Koncentrerar sig på en sak i gången :). Som trebarnsmor tar man inte det så hårt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Exakt, så är det. Önskar att man skulle haft lite mera av trebarnsmor-tänket redan med första barnet ;)

      Radera

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad