tisdag 19 maj 2015

Lekstugesäsong och DIY dörrmatta

Äntligen är den här igen, den efterlängtade lekstugesäsongen. Som stor del av er säkert vet redan så är jag säkerligen lika (om inte ännu mera) förtjust som flickorna i vår lekstuga. Eftersom inredningen till stor del består av tyg och papper städas all ömtålig cafe´inredning bort över vintern. Därför är det extra kul på våren igen öppna lekstugan igen och lekarna tar vid där de slutade på hösten. Nu har vi inte riktigt kommit så långt ännu i vår, det krävs en hel del städning ännu innan caféet och kiosken kan öppna. För visst har det vandrat några smutsiga stövlar över golvet och kladdat lite här och där under vintern trots allt. Men vi är på g, den som väntar på något gott...
Inspirationen och planerna för lekstugan tar givetvis inte slut i första taget. Det är trots allt bara tredje säsongen vi påbörjat med en lekstuga på backen. Först ut för denna säsong blev en "ny" dörrmatta.
Dörrmattan har vi haft från starten, men fick för mig att fixa till den lite. Mycket trevligare såhär.
Helt vanlig dörrmatta ca. 1 meter bred, finns att köpa som metervara (på t.ex Närpes Golv). Googla lämplig bild på moln. Rita på frihand ut ett moln på baksidan av mattan. Klipp med sax runt mattan. Klart!

4 kommentarer:

 1. Alltså vilken härlig lekstuga! En sån där som man drömmer om! vår är bara en riktig skruttstuga både på insidan och utsidan, men i mina drömmar fick den gärna se ut sådär!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack tack, jo jag är väldigt förtjust jag också :D

   Radera
 2. Jaa, lekstugan är verkligen superfin, även om jag säkert har kommenterat det tidigare också. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, javisst är den det!

   Radera

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad