lördag 16 augusti 2014

Så blev det (kalas)helg

Den första "skolveckan" är över och två morgnar med lite lugnare tempo väntade. Önskar jag kunde skriva sovmorgnar, men Siri vaknade t.o.m. tidigare idag så vi nöjer oss med lugnare tempo och ingen tid att passa. Första veckan har gått bra, även om det varit nytt, rörigt (det är frågan om 27 yra 6-åringar), spännande och givetvis lite tröttsamt. Nya tider och nya vanor. Lite tårar vid lämningen ute på gården de sista två dagarna, men allt bra efter det. Förhoppningsvis lägger sig det värsta nästa vecka och fröken försiktig blir modigare och modigare.

Fredagsmys fick härmed också en ny innebörd och vi inledde på bästa sätt. Vi var bjudna på 6-års kalas till grannstaden och frossade i vackra tårtor och bakverk. Idag fortsatte kalasandet och sockerfrossandet och det var dags för 6-års kalas nr 2. Hur skall vi fira nästa helg när vi blivit så bortskämda den här helgen?

6 kommentarer:

 1. Här väntar N med spänning på att få veta vem ur förskolan de får till vänelev! Roligt att få vara den äldre och ta hand om yngre då de i 3 år varit "den yngre" själv!
  Såg jättegott ut allt det där!

  Jessica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Spännande, få se då vem de blir "ihopparade" med.

   Radera
 2. Oj, oj vilka godsaker som fanns där. Tårtan var jätte fin!

  SvaraRadera
 3. Läste ett inlägg här att ni funderade på namnet åt lillebror, vet inte om ni kommit på nått ännu men tänkte föreslå ett Siri, Saga och Samuel :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, han är fortfarande namnlös vår lille vän. Tack för förslaget.

   Radera

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad