onsdag 6 augusti 2014

Barn och värmebölja

...och temperaturerna ligger ännu runt 30 grader. Vi har som många andra lite svårt att få barnen att dricka, vilket är väldigt viktigt i denna värme. Men med våra nyinförskaffade muggar som Anna-Lena tipsade om går det nu lite bättre, en tid i alla fall.
Innan vi fick lillebror inbillade jag mig att det var mycket bättre att föda barn sommartid är vintertid. Tänk så fel jag kunde ha, i alla fall vad det gäller att föda barn just den här sommaren. Fem veckor har snart gått sedan lillebror kom och vi har mestadels spenderat alla de fina sommardagarna inomhus. Men det kommer nya somrar, fortare än man kan tro.
En fördel är ju att man faktiskt slipper klä på en massa kläder och vara rädd för kölden. Vi har i princip inte använt några kläder ännu och det är bara blöjan som gäller för lillebror. Skulle vi helst få ha det svalt eller normala temperaturer inomhus vore det helt ok, men nu har vi lika varmt både ute och inne. Jens och Saga har flytt sovrummen på övervåningen och har nu övernattat på vardgasrumsgolvet i två nätter. Men sommaren är kort och snart fryser vi istället.

2 kommentarer:

 1. Var finns muggarna att köpas?
  Ulrika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Muggarna finns att köpas på Claes Ohlson

   Radera

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad