lördag 23 augusti 2014

Lite lekstuga

Lekstugan har inte figurerat så mycket här på sistone. Trots det så leks det nog och grejas en hel del där. Kanske inte lika mycket som ifjol när den var ny, men allt brukar ju lägga sig lite när nyhetens behag är över.
Idag hjälpte jag till lite med lekandet och pysslade på där en stund. Hängde upp lite nya tavlor och sorterade lite saker. Vi öppnade cafe´ och lekte kiosk. Passade på att knäppa lite bilder när vi hade det uppstädat. Det är givetvis inte så här städat varje dag, men vi försöker hålla det prydligt och alla sand och vattenlekar är avvisade till sandlådan.
Den fina prislistan har KreativaKarin gjort och den finns att printas ut här. (Priserna är angivna i kronor, men det passar oss utmärkt eftersom flickornas alla lekar går på rikssvenska av någon konstig anledning. Men det minns jag att våra barbielekar gjorde också en gång i tiden. Minns ni A-S och Jenni?) 
Är ni intresserade av gamla inlägg som handlar om lekstugan så kan nu kika här

6 kommentarer:

 1. Det här är nog den finaste lekstugan jag nånsin har sett :)

  SvaraRadera
 2. Såklart man ska leka på rikssvenska ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är nog det som gäller :D

   Radera
 3. Jodå, visst minns vi det;=) Då vi kokade "päron" till middag och sånt;=) Nog har ni annars en fin lekstuga! Vi håller nog på och filar på vår vi också, eller mest kanske M för tillfället av förekommen anledning. Men no jee mytschy pyntas me a! Ska se om vi får den inflyttningsklar i höst, eller om det blir inflyttningsfest i lekstugan först nästa vår;=)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Javisst är det mycket jobb, men det är ju så roligt ;) Det är nog frågan om det är jag eller flickorna här som haft mest glädje av lekstugan ;) Lycka till med ert byggande, vi skall nog komma och kika på ert bygge sedan i något skede.

   Radera

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad