onsdag 2 oktober 2013

Tripp Trapp Trull


Saga hon har lärt sig att säga R. Nu är det Siri, röd, träd och troll istället för Siili, löd, tlie å tloll. Hon berättade ikväll att någonting var mycket oRättvist och att hon också var stoR. Och visst växte hon med flera centimeter och verkar mycket äldre när R:et föll på plats. Vår lilla pratglada lilltroll.

Siri har åkt på en ordentlig förkylning. Hostat och kraxat riktigt illa och en liten släng av feber har hon också haft. Hemmavistelse och innelekar har stått på vårt program hittills den här veckan. Ja lite fönstertvätt också, men det kallar vi också innelek som alla deltar i så blir det genast mycket roligare (men mera möda för modern förstås). Som tur börjar den nu ge med sig och hon har inte bara förkylning och fönstertvätt att tänka på, nu har framtänderna blivit lite lösa också och det går ganska mycket tid åt att känna och vicka på dem. Vi har snart en framtandslös tid att gå till mötes med andra ord.

Jessica har varken problem med att säga R eller lösa tänder. Hon är inte heller förkyld utan i rätt bra form för tillfället. Hennes hemmaträningar på köksgolvet med Jillian Michaels har gett resultat. Kvällens löprunda (läs joggning) på 6km gick nästan av bara farten och hon kunde inte tro sin sportstracker och sin kropp. Nästan så att hon väntar på att snöra på sig skorna igen efter att träningsvärken (som säkerligen kommer) har släppt. Och det hör verkligen inte vanligheterna.

I övrigt kan ni komma ihåg att det är teaterdags i Böle imorgon torsdag (läs idag). Vi ses väl där!?

5 kommentarer:

 1. Jepp, vi är på väg! Finns det förköp eller biljett vid dörren?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Biljetterna köps vid dörren på stället. Kul, ses ikväll då Ida!

   Radera
 2. Kul när man ser framgång med träningen. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut...och extra kul när man inte haft som avsikt att löpträna utan det bara blev som en bonus ;)

   Radera

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad