tisdag 29 oktober 2013

Halloween

Egentligen är väl Halloween ingenting vi firar eller uppmärksammar desto mera. Jag tycker att det precis som med mycket annat går helt över styr och bara blir kommersiellt och till för att handla. Men jag kan ju inte annat än erkänna att jag också fallit dit lite, eftersom jag kom hem släpandes med en pumpa från affären. Men mer pengar än så tror jag inte vi kommer spendera på spektaklet. Det räcker gott och väl med pumpan på trappan, kanske någon av barnen hemgjort fladdermus eller ett par spöken på sin höjd.
Eftersom jag aldrig testat detta förr var jag lite fundersam hur länge den skulle stå sig. Men ännu idag, 4 dygn efter "operationen" ser den helt bra ut. Visst har kanterna blivit lite mjukare, men färgen och funktionen är den samma så det är huvudsaken. Så nog borde den överleva ännu några dagar tills den rätta dagen infaller.

3 kommentarer:

 1. Jag är precis i färd med att göra min första hallowenlykta, får se hur snygg den blir :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blev säkert hur bra som helst. Jag tyckte inte alls att det var så svårt som jag hade föreställt mig.

   Radera
  2. Den blev bra och jag kan hålla med om att det var mycket lättare än vad jag trodde. Lite kladdigt förstås men det får man ta. Nu står den och lyser så fint i höstrusket

   Radera

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad