måndag 14 oktober 2013

Aktiv helg

Är det inte tur att solen oftast börjar skina igen efter lite regn. Så även i vårt fall. Efter två dagar med lite nervsläpp och höstdepp tog vi oss i kragen och svängde mungiporna uppåt. Även fast karln i huset hamnade jobba på vår enda gemensamma lediga dag löste det sig bra i alla fall. Vi tog oss äntligen i väg på "öppethus jumppa". För en liten peng får man jumppa varje lördag förmiddag (10.30-12.00) tillsammans med barnen så mycket man vill och hinner i redskapsgymnasternas sal med alla deras redskap. Mycket roligt, både för liten och stor. 
Efter det tog vi en sväng till Harrström och deras loppis. Svängde också in via våra "bonuskusiner" för att umgås och fylla sockerbehovet lite. På vägen hem hittade vi den hårt arbetande karl i skogen och kippade av Siri som gärna ville göra honom sällskap. Saga och jag åkte hem och svängde ihop lördagsmaten. 
 
Tillslut återförenades familjen och avnjöt vår delikata lördagsmiddag.
På söndagen fortsatte både det vackra vädret och det fina humöret och även den starka vinden blåste medvind under dagen. På kvällen var det min tur att jobba och de övriga fick avluta söndagen på egen hand.
Det är trots allt bra att ha lite tråkigt ibland så uppskattar man det roliga sedan, eller hur var det Alfons Åbergs farmor brukade säga!?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad