fredag 30 januari 2015

Ny fredagsaktivitet

Siri har inte varit det minsta brydd i ordnade aktiviteter (där inte mamma har fått vara med) och vi har inte heller varit dem som pushat eller försökt övertala. Jag är heller inte den som förespråkar och tror att barn i låga åldrar behöver ordnade aktiviteter i allt för stor utsträckning. De hinner nog.
Sedan hon började i förskolan i höstas har det nu som då kommit hem lappar med inbjudningar till olika föreninga/aktiviteter. Ingenting som hon tagit större notis över och inget som intresserat henne. 
Inte före hon berättade om en kvinna som varit till skolan för ett par veckor sedan och bjudit in till en barnkör. Sedan dess har hon pratat om kören och hur gärna hon ville börja sjunga. I fredags var det äntligen dags och hon gick på första övningen med Glad Ton. Vilken kick för den lilla osäkras självförtroende att vilja och våga. Vår snart sjuåriga fröken har härmed påbörjat sin första hobby och idag är det ÄNTLIGEN fredag igen och dags att sjunga. 

6 kommentarer:

 1. Har också sjungit i Glad ton...på yngre dagar..håller med dig om att barn inte behöver ha så mycket aktiviteter ännu..

  //Bodil

  SvaraRadera
  Svar
  1. Roligt, det är säkert många med dig som hunnit ha en karriär i glad ton.

   Radera
 2. Kul att Siri fått en ny hobby, G var glad att så många barn ville komma med :) //Ida

  SvaraRadera
  Svar
  1. Javisst, som gammal körsångare själv är det lite extra roligt att hon valde just att sjunga. Hoppas det håller i sig. Det var verkligen roligt med så många barn, igår kom det några till också.

   Radera
 3. Kanske en framtida nystartare av Intakt :) ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj den gamla goda Intakt tiden. Vi skall hoppas det håller i sig och vem vet vad det blir ;)

   Radera

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad