måndag 12 januari 2015

En vanlig månag, fast ändå inte

Dagklubben har fortfarande jullov, så vi mjukstartar ännu den här veckan med endast förskola för Siris del och Saga är helt ledig. Signar fick äntligen komma med ut i friska luften idag efter snart en vecka inomhus. Det kyliga vädret var tydligen mycket sövande.
Däremot inte för Siri. Hon hade bråttom hem från förskolan för att fortsätta där hon slutade igår.


Saga och jag ägnade förmiddagen åt bakning för att fylla på frysen ännu en gång. Konstigt att den alltid är tom. Jag skippade google och nymodigheter den här gången. Istället tog jag till Marthas kokbok och gjorde gamla beprövade recept. Moccabitar och rulltårta. Det finns en första gång för allt, men man kan ju fråga sig varför det tog mig närmare 33 år innan jag bakade min första rulltårta. Det var inte alls så svårt och invecklat som jag av någon konstig anledning föreställt mig.

Annat värt att nämnas så här en vanlig januari måndag är att det sannerligen är mödan värt att fylla i enkäter och undersökningar som man ser både här och där. Idag fick jag ett mail från ÖP om att  JAG vunnit en Ipad mini när jag deltog i deras läsarundersökning i december. Tack för den och tack för en suverän start på veckan.

4 kommentarer:

 1. nu tå du je igaang tå je e dags för Drömtårta,full me smaskig fyllning; pudersocker,äggula o smöör :)
  Sussi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, det får bli det som nästa :)

   Radera
 2. Svar
  1. Tack, ja verkligen jättebra. Nu vänta jag på att få hem min nya leksak ;)

   Radera

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad