onsdag 6 juni 2012

Resultatet

Björk, klibbal, ängskavle, timotej, hasselnöt, hund och katt.

En bunt med papper, recept och broschyrer. En runda via apoteket för att hämta ut diverse mediciner och smörjor. Vi fick i alla fall svart på vitt vad hon reagerar på och bra information hur vi skall medicinera på bästa vis. Man kan ju hoppas att allergierna växer bort med åren. Om inte kan man ju hoppas att detta var det värsta pollenåret och att vi inte behöver uppleva flera katastrofår.

3 kommentarer:

  1. Stackarn! Jag har precis samma allergier och har gått igenom samma pricktest. Om det alls tröstar var detta år nästan det värsta pollenåret i mitt liv, så vi hoppas på bättre år framöver. Jag fick en 5 dagars kur kortison utskriven då det var som värst. Kan varmt rekommendera. Mitt liv var helt underbart i 5 dagar och jag kunde vara ute och njuta. Sedan var dock allergin tillbaka direkt efter kuren, men då hade den värsta blomningen skett. Så ifall det blir lika nästa vår kan ni testa det!

    Själv svär jag varje vår att "nästa år ska jag gå på siedätyshoito", men glömmer alltid bort det och så är det plötsligt maj och jag mår skit som fan en månad.

    Lycka till!

    SvaraRadera
  2. Då jag var liten kunde jag aldrig vara med under rasterna/gymnastiktimmarna ute, satt inne i biblioteket och tittade ut genom fönstret då de andra lekte. Så att börja siedätyshoito redan nästa vinter är säkert ingen dum idé för Siri. Min allergi märktes då jag var 5.

    SvaraRadera
  3. Nu vet ni, så nu kan ni börja ge medicin i god tid innan nästa vår. Brukar vara bra!

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad