tisdag 17 mars 2009

Ont

Efter dagens rådgivningsbesök och lite mat i magen somnade skrutten i vagnen. Vaknade redan efter 1,5 h och var grinig. Grät och var mammig och hängde mig i byxbenen hela eftermiddagen. Antagligen var det vaccinationen som spökade. Blev att lägga grinolle i vagnen och gå ut för att överleva kvällen. När pappa kom hem fortsatte hon grina (vilket aldrig har hänt förr). Han förstod genast att någonting var galet med ungen, undersökte henne i munnen och fann 4!!! tänder som var på väg att spricka igenom. Det är nu tand nr 9-12 som är på väg upp. Allt har sin förklaring. Siri trivs i simhallen, på lördag hoppas hon få visa sina konster för moster

3 kommentarer:

  1. Janå tå har man väl no all rätt i världen att få va lite grinig om 4 tänder kommer! ;) Så var det ju även här att 4 tänder tittade fram på samma gång! Men det tröstade jag mej med att då hade han ju bara ont 1 gång för 4 tänder, än att dom hade kommit en och en... :)

    SvaraRadera
  2. Wow vilken söt tös! Ja packar nier siemdräktin så je ja å redo fö ti plask! Ska var roligt, å ja kommer mäijr en gärna me =)

    SvaraRadera
  3. Kan ju inte annat att le åt en sån där gullunge! Så sööt! Å snabbt går det framåt. Men 4 tänder på en gång..de va grejer det.

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad