söndag 13 december 2015

Krasslig lucia

Vi har klarat av hela höstterminen utan en endaste frånvarodag för Siris del i skolan, hittills. När vi trodde det värsta av hela familjens förkylning började vara överstökat kom febern som ett brev på posten och tog Siri. Hon har varit så gott som soff- och sängliggandes det senaste dygnet och varken glad eller pigg. Så typiskt, luciadagen till ära och allt. Vi fick glömma allt vad som hette lussande utanför hemmets trygga vrår som vi brukar den här dagen annars. Vi hoppas vi tillfrisknar snabbt som bara den så kanske vi kan sprida lite ljus och glädje i efterhand, åtminstone till farmor Daga. Men för att lite komma i stämning i alla fall väckte vi Jens med ljus och sång imorse. Sedan hade Saga turen ikväll att få följa med mommo och Michael till centrum för att titta på Lucia med följe.
Så nu håller vi tummarna för feberfri dag imorogon så Siri kan återgå till skolan och slutspurten sista veckan innan jullovet. Julfest på lördag och säkert en hel del som skall övas in ännu. 
Håller också mina tummar för datorn som bråkat mer eller mindre i flera månader. Förra helgen skickades den tillslut iväg för lite service. Så för tillfället försöker jag vänja mig att blogga från ipaden eller telefon och ni får vänja er med gryniga mobilbilder och varierad art på sidans uteende. Förhoppningsvis är den som ny när den återkommer till julen, datorn alltså.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad