torsdag 9 april 2015

Frisk luft och spring i benen

Man behöver nödvändigtvis bjuda sina Sverigevänner på besök hem till sig för att dricka kaffe och umgås. Man kan också bjuda dem med till skogen. Det gjorde vi idag och det var några lyckade timmar i skogen. 
Vi beskådade utsikten som Vargberget bjuder på.
Eftersom det fanns fem par barnsben i varierande storlek och med olika smycket spring i blev vår vandring inte så lång. Men de några hundra metrarna till och från utsiktstornet var alldeles lagom och bjöd på lite utmaningar också. Alldeles lagom för att picknicken skulle smaka extra god.

Vi hade också sådan tur att vi hittade tre pulkor och lite snö i en backe. Nästan lite exotiskt för skåningarna som inte är bortskämda med snö.
Vargberget bjuder också på lite geocaching och vi passade på att logga två stycken cachar. Den ena lite svårare än den andra. Länge sedan vi sökt skatter sist och jag tror bestämt att det gav mersmak igen. Signar han fick lov att hänga med som vanligt och hängde ordagrant med i Manducan.
Vi vuxna fick dricka kaffe, vi fick umgås och prata, barnen fick leka och springa av sig och vi fick alla frisk luft, win-win.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad