söndag 12 april 2015

En liten tjuvtitt

Vilken tur att jag inte är ensam om att ha råddigt hemma och vara irriterad över våra sk. problemområden. Det känns fint att veta att vi i alla fall är tre stycken ;)
På tal om kläder och rådd hade jag ju mina små förhoppningar att det skulle bli lite bättre när flickorna fick varsin stor garderob att hänga in kläderna i, istället för byråerna som fungerade som förvaring tidigare. Men icke.
Sedan vi köpte de två halvtrista ikeagereroberna har jag haft som plan och piffa upp det lite och göra något kul. Att göra små hus av garderoberna har hängt med några år och det tycker jag ser väldigt trevligt ut. Pinterest och instagram levererar massor med inspiration som vanligt. Att köpa målfärg och börja klotta med målande verkade däremot inte så lockande. Det är här dekorplasten kommer in i bilden som jag köpte för någon vecka sedan. Jag hoppas det är en mycket bättre lösning och när man tröttnar är det förhoppningsvis rätt enkelt att få bort. 
Som vanligt tror jag ju att allt är mycket enklare och går betydligt snabbare än planerat. Det visade sig vara ganska så mycket arbete med allt plastande, mätande och skärande. Men nu är jag äntligen så  lång att en garderob börjar vara helt klar, lite pill med fönstren kvar bara. Förhoppningsvis kan jag snart visa er hela garderoben. 

2 kommentarer:

  1. Vilken Ikea garderob har ni? Söker något till sonens rum.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi har Dombås, den enklaste och billigaste av dem alla :D

      Radera

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad