fredag 13 september 2013

Nästa projekt

Nu när jag har inrett lekstugan färdigt och kallar det projektet färdigt är det dags att ta itu med följande. Efter att vi skickade iväg matsalsmöblemanget för ommålning fick vi upp ögonen för mera saker som "kräver" åtgärder. Det ena leder till det andra. Så det senaste var ett par högtalare som fick ny färg (vit förstås) och nu platsar de vardgasrummet och behöver inte längre stå i lekrummet och skämmas. Nästa är väggen i trappan, som ropar efter någonting. Det tog mig tre år att komma fram till vad den ropar efter och nu tror jag att jag vet. Jag tänker mig något i den här stilen.

 

Nu undrar jag, är det någon som framkallat Instgram bilder från Ifolor, eller har ni annat ställe att rekomendera som framkallar i 10x10 format? Är det kvalitet på bilderna? Eller skall jag ta och glömma hela projektet på en gång? Tack tack!

7 kommentarer:

 1. Oj! Den stora tavlan har jag också i min inspirationsmapp!! Samma bild alltså :)
  Jag har inte heller kommit igång med projektet, men samma tanke har jag att den skulle hamna i trappan där det är så stor tom vägg...
  Visst går det att framkalla instabilder och min svägerska (Liljas corner) har till och med gjort en hel bok med instabilder!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad bra, tror jag skall ta och pröva framkalla lite bilder för att få se vilken kvalitet det blir på dom. Jag tror jag satsar på ett hjärta med lösa bilder till att börja med. Tänkte tejpa dem rakt på väggen så är det lätt att byta när man tröttnar :D

   Radera
 2. Jo förresten, boken var i litet format med mjuka pärmar och det var två foton per sida i den

  SvaraRadera
 3. Ska inte du börja som frisör snart igen saknar dig !!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Roligt att höra. Inom sin tid skall jag väl nog börja på igen, men nu just har jag inga planer på att fatta saxen på heltid igen.

   Radera
 4. Det finns flera appar via man kan beställa foton av instagrambilder. Smulan hade beställt nånstans ifrån vill jag minnas men jag hittar inte inläggget... och denna bloggerska hade beställt härifrån! http://happydaysida.blogspot.fi/2013/07/app-i-love-printic.html Jag har själv också funderat på iden så meddela hur det blir :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset Hanna. Jag återkommer när jag beslutat mig för vilket företag jag skall testa och ser kvaliteten på korten.

   Radera

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad