torsdag 19 september 2013

Fotovägg

När jag får en ide vill jag helst genomföra den i samma stund, helst genast. För att inte tala om slutföra, helst vill jag uppgiften eller projektet skall vara klart innan jag ens har börjat. Jag och stora projekt är därmed ingen lyckad kombination. (Jag tror jag började på med en filt med mormorsrutor en gång, men jag slutade nog redan kanske efter 20-30 rutor när jag konstaterade att det här kommer aldrig lyckas.) Mitt tålamod räcker helt enkelt inte till. Men till det här lilla projektet räckte det riktigt bra. Sist och slutligen var det den lokala fotoaffären som fixade mina kort. Klart som korvspad att de kunde framkalla mina bilder i 10x10 format. Jag laddade ner alla mina instagram bilder till datorn med hjälp av Instaport.me. Sedan valde jag ut närmare 90 av alla mina 913 bilder, sparade på en minnessticka och resten skötte Fotoquick om...på 45min!
Sedan valde jag ut 66 av de 90 bilderna som skulle platsa på väggen. En del var lite väl mörka eller aningen gryninga, men så gott som alla mina valda bilder hade nog platsat på väggen. Kvaliteten på bilderna är jag jättenöjd med. Betydligt bättre än jag hade väntat mig av redigerade telefonbilder.
Med hjälp av bubbelsidigtejp och lite pillande och klistrande senare har vi nu ett hjärta av mina favoritbilder i trappan till övervåningen. 

6 kommentarer:

 1. Hej!

  Vilken bra ide´!Snyggt!

  Jag tömde telefonen så jag fick alla bilderna i datorn och när jag senast beställde foton från ifolor så testa jag även beställa av instagramfotona, de var nog fyrkantiga men i varierande kvalitet men det beror väl på att man själv lagt på olika filter osv
  Lite cool när de var fyrkantiga, som "förr i världen" :)

  V.V

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är verkligen jättenöjd och tycker det blev otroligt snyggt själv också :) Det var precis det där vår vägg behövde. Till och med minimalisten Jens tyckte det var bra. Det är det fyrkantiga som gör det charmiga.

   Radera
 2. Detdär blev verkligen fint,speciellt med fyrkantiga foton! / Eva W

  SvaraRadera
  Svar
  1. TAck! Absolut, det fyrkantiga är en stor del av det hela.

   Radera
 3. STORGILLAR fotoväggen! Jättefint!

  SvaraRadera
 4. Jättejättefiint:)

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad