lördag 10 mars 2012

Så där riktigt vuxet


Ibland känner jag mig mer som 50 än snart 30. Som när jag planterar om mina krukväxter t.ex. Eller kanske det är sådant man bör kunna som 30-åring, vad vet jag

6 kommentarer:

 1. Duktigt! Kanski he, men ja kan int! :) Tur att jag inte har så många levande växter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är kanske därför de inte överlever. Du måste ta och lära dig du också ;)

   Radera
 2. Jag har bara inte lust att plantera om krukväxter. Åtminstone inte så länge jag bor i våningshus. Om jag ska plantera om blommor så vill jag va ute på gården så det får klottas hur mycket man vill. Förresten kan jag intyga att de flesta av mina blomster mår så bra år efter år fastän de inte blivit omplanterade.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej det är vekligen inget roligt projekt. Jag brukar göra det hos pappa i växthuset. Då får man klotta hur mycket som helst. Nu tog det ju lika klång tid att städa upp runt omkring här hemma som att plantera.
   Mina blommor gör tyvärr inte det. Nu har jag inte lagt om dem på två år och det märktes, i vissa burkar var det bara rötter och ingen jord kvar. Så nu mår de garanterat mycket bättre.

   Radera
 3. det är bäst att du passar på så länge du är ung, jag närmar mig femtio med stormsteg och har ingen sådan överloppsenergi längre. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, det är kanske så det funkar. Den som lever får se ;)

   Radera

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad