onsdag 21 mars 2012

Att bli med hund


Eftersom 2/4 i den här familjen lider av pälsdjursallergi är det här det närmaste vi kommer att komma i hundväg. Men nu undrar jag, vilken storlek...M eller L. Kan någon Puppy ägare hjälpa mig och berätta vilken storlek som vore lämplig (nu tänker jag kanske främst för barnen)

7 kommentarer:

 1. varför inte ta en L om man själv då kan dra lite nytta av den?!
  i know i couldn´t stay away.......

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja varför inte. Dessutom växer ju barnen varje dag, så fast den är lite stor först lär den nog inom snar framtid vara lagom :D

   Radera
 2. Tål ingen heller dessa allergivänliga hundraserna? Min sambo är riktigt allergisk mot pälsdjur och vi har en Bichon Frisé hemma som han inte alls har några problem med (endast då vi klipper hunden och vid tvättning kan han reagera)... Men alla är ju förstås olika, och de är ju inte allergifria utan vänliga...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det är nog inte aktuellt. Vi klarar oss bra utan hund också.

   Radera
 3. Om jag minns rätt är vår en M, Leonie slipper ännu inte upp på den utan hjälp.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Äsch, det var lite det jag var rädd. Iof växer de ju snabbt, min inte vill jag den skall kännas som en häst heller ;)
   Varifrån köpte du er?

   Radera
 4. Men det är nog bara frågan om månader, tror mest det beror på klumpigheten som hon inte slipper upp på den. Jag är bara glad så den hålls på sin plats :).
  Jag beställde efter den från Eero Aarnios hemsida. Googla den.

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad