fredag 2 mars 2012

Malmbyrå


En av anledningarna till Ikeabesöket för några veckor sedan var denna Malmbyrå. Jag tröttnade på oredan i klädskåpet och konstaterade att vi var i behov av en byrå till sovrummet. Nu bor alla underkläder, strumpor och bälten i byrån. Så mycket bättre. 

Så här såg det ut i bakgrunden vid fotograferingen, Siri städar och Saga "utforskaren" befinner sig under sängen!?

6 kommentarer:

 1. Vi har varsin av dom där byråerna i vårt sovrum och jag är supernöjd med dom! Sonen har också två stycken nattduksbord av samma serie och han har strumpor och underkläder i det ena.
  Vilken duktig hjälpreda du har! Å undras vad lilla fröken hittar för spännande där under?

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Detta var nummer tre i ordningen för oss också. Siri har två stycken på sitt rum, en med kläder och ett "nattduksbord" med spel och pussel i.
   Hon är bra på att städa ibland. Torka och putsa, men inte hålla ordning på sina grejor ;)
   Som tur var det städat innan, så hon hittade inte mycket under sängen :D

   Radera
 2. ... ja å så skulle jag ju skriva att vilket snyggt väggord!!

  SvaraRadera
 3. Siri städar :) Blir det inga ränder för er med ajax ? Har testat det mesta och endast vatten funkar här i huset, får så "leijdon" av alla de ränder som kommer fram då man putsar med dessa sprejer som inte skall ge ränder!! :P
  Eller är det bara jag som inte kan ?!

  Fint har ni det hemma.Och malmbyråer får man aldrig för mycket av.. hos oss finns 6 stycken ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, jag tycker inte det. Nu just kör jag med microfiberduk och det tycker jag fungerar bra så länge duken är rätt torr. Har du prövat tidningspapper? Det kör jag alltid med på jobbet. Det finns inget bättre än det och fönsterputs på speglar.
   Tack tack!

   Radera
  2. Tidningspapper är testat, med ajax och funkar skitdåligt tycker jag. ;) Vatten + tidningspapper kör jag med oftast, då får jag inga ränder annars blir det ränder hur jag än gör. Men har inte testat fiberduk, får ta och pröva det. :)

   Radera

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad