fredag 26 februari 2016

Veckan som gick

Vi föll tydligen i nån sorts kalaskoma efter helgens kalasande. Som tur hade vi två lediga dagar innan det var dags för jobb och dagistur igen. Ja med vi menar jag förstås alla utom far i huset. Han är tyvärr den som måste jobba fem dagar i veckan. Men däremot har han och Siri loggat ut för sportlov idag. Årets sportlovsfirare här i trakten kommer i alla fall som det ser ut nu får njuta av ett ordentligt snörikt lov. De senaste dygnet har snön vräkt ner här i olika repriser och temperaturerna är ordentligt på minus. För vår del blir det inte så mycket sportande vi skall ägna oss åt andra nöjen i början på veckan istället.  
Hos oss är det viktigt att ytterdörren hålls i lås även när vi är hemma. 99% av gångerna någon av oss glömmer blir vi påminda genom Signars rymningsförsök. Här om dagen försökte han ta sig ut på Pukyn iklädd den mindre syrrans vinterstövlar. Har jag sagt att han älskar att vara utomhus, med eller utan snö på marken!?

1 kommentar:

  1. Nog är det lustigt att man kan bli så full i skratt av att läsa om gossens upptåg, fast man bara "känner" honom genom bloggen. :-)

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad