onsdag 20 januari 2016

I tandläkarstolen

Det kom ett brev på posten och Signar kallades till tandsköterskan på kontroll. Och hur skulle det gå undrade jag precis lika mycket som ni säkert undrar nu hur gick det!? Kan glatt meddela att det gick över förväntan.
Som ni ser satte han sig gladeligen upp i stolen och sköterskan fick titta i munnen och räkna tänderna.   Hon fick också ge honom en tandborste och borsta lite innan han slet den ur hennes händer och klättrade ner ur stolen. Så avslutade han besöket och började undersöka rummet i stället. Men vi fick i varje fall konstaterat att pojken han 16 stycken hela mjölktänder, 3 stycken som var påväg. Endast en liten en kvar. Mer än nöjda fick vi vara med det första besöket till tandvården. Jag var inställd på något helt annat.
Vet inte om det är det pågående tandsprickningen eller är det en kombination med den grymma hosta pojken har gått och dragit på sig som också febern har slagit till. Under eftermiddagen igår märkte jag hur varm han blev. Idag blev således ingen dagisdag, inte imorgon heller. Tyvärr har inte febern dragit ner på tempot något avsevärt, bara humöret. Sjukstuga är aldrig roligt, varken för liten eller stor.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad