tisdag 5 januari 2016

Hänt sen sist

Året har startat på bästa vis. Jag har avklarat första arbetsdagen för året, för att sedan ta ledigt igen några dagar. Kölden har anlänt och det har varit isiga bitande vindar. Borde definitivt gjort samma övningar som barnen för att hålla sig varm i lekparken här om dagen.
              
Och så kom äntligen snön också och lite mera aktiviteter att roa sig med utomhus. Även om det inte är så stora mängder som kommit så är det i alla fall lite vitt på marken. 
Våra vänner har fixat sig en alldeles egen skridskobana på gården och den fick vi testa i helgen. Saga som endast stått på skridskorna ett par gånger ifjol avancerade snabbt och var riktigt stadig på benen innan vi avslutade för dagen. Varm kakao och grillkorv fick avsluta vår lilla friluftseftermiddag.
Men med snön kom också kylan och nu just har vi temperaturer kring -18 grader. Utomhuslekarna blir därför inte så långvariga så igår passade vi på att besöka min mormor och morfar och roa dem en liten stund. 
       
Och här hemma är det som det brukar, fullt ös. Det börjar snart inte finnas en mm kvar i det här huset att utforska för klätterapan.
       
Även om han avancerat avsevärt på sistone och kan vara med i en del av flickornas lekar, som kurragömma t.ex. Även om han ännu har mycket att lära när det kommer till den biten att gömma sig.
Så lite sånt sen senast. Nu ser vi mest fram emot att äntligen få träffa lillkusinen och spendera några dagar med dem som är på kommande från grannlandet.

   



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad