måndag 17 augusti 2015

Solsken i Björneborg

Sällan har väl en helg i mitten på augusti levererat så vackert och fint väder. Även om jag spenderade största delen av lördagen i jobb hann jag i alla fall njuta av finvädret på villan när jag hämtade hem Saga som spenderade sin lördag där. Igår gav vi oss iväg på dagsutfärd till Björneborg och Skrivarholmens fina lekparker. Det är ett av barnens favoritställen för nu som då kommer stället till tals. Nu hade det ännu utökats sedan sist vi var där och igår fick de gå i trafikskola och köra trampbil också. Enda missen för dagen var att simdräkterna lämnade hemma, efter en picknick på stranden var vattnet lite väl lockande och vattnet droppade ur klänningarna när vi gick till bilen. En annan sak som också räknades som miss, i alla fall kl 22 igår var att Saga och Signar somnade i bilen hem kl 17 och sov djupt hela vägen hem. Det resulterade givetvis i att ingen av dem hittade sömnen vid vanlig tid utan två timmar senare. Men det var det väl värt sist och slutligen, en riktigt fin dag. (men därför blev ingen vinnare dragen igår heller som lovat)
Det bästa av allt är att det fina vädret ser ut att hålla i sig och väderrapporterna visar strålande solsken hela veckan.


2 kommentarer:

  1. Vi funderar på en tur till parken. Frågor... Hade ni med egen mat eller kan man köpa där? Nåt särskilt att tänka på?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi hade med oss egen picknick. Men det fanns nog cafe där, men vågar inte svara på vad som fanns där för mat. Tyvärr tror jag trafikparken har stängt för säsongen men det finns ju nog en hel massa annat roligt att sysselsätta sig med. På kirjurinluoto.fi finns massa bra info och kanske bättre svar på dina frågor :D

      Radera

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad