lördag 27 juni 2015

Veckorapporten

Äntligen en riktig sommarlovsvecka. Inte mycket på schemat och vi har tagit dagarna som dom har kommit. Tyvärr har inte vädret visat oss sin bästa sommarsida ännu och regnet har varit på besök både en och två gånger den här veckan. Även om flickorna varit flitiga på att använda sin sommarklänningar har nog inte jag vågat visa mina bara vita ben och armar för solen ännu. Men det sägs att varmare temperaturer är på kommande så det tror vi på. 
Lekkompisar på besök i flera repriser, lektugelekarna avlöser varandra med studsmattan. Flickorna leker otroligt bra tillsammans för tillfället och det är en fröjd att delta på avstånd och lyssna på vad som försegår i deras lekvärld.
Signar däremot är ingen fröjd att umgås med för tillfället. Att försöka på något uträttat med honom med utomhus får man glömma, han skall vaktas varje minut och sekund. Han går med raska steg och försvinner iväg vart som helst. Klättrar och undersöker allt som går att undersöka. Hans favoritsysslesättning för tillfället är att busa(!?) med grannens katt. Tyvärr tror jag inte det är ömsesidigt, men så länge han kommer på besök kan det inte vara riktigt avskyvärt i alla fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad