måndag 29 juni 2015

Mirakelmedlet alla talar om

En fördel med att ha frissor i sin kompiskrets är att man mitt i allt ganska oplanerat hamnar i klippstolen själv, ja eller rättare sagt färgstolen idag. Jag fick agera försökskanin hemma hos Cha-Cha och testa det nya mirakelmedlet Olaplex.
Bild från Olaplex.com
Vad är då det där Olaplex som alla talar om!? Jo det är en helt ny typ av produkt och behandling som vi frisörer kan erbjuda på salongerna i samband med alla kemiska behandlingar. Det reparerar, stärker och skyddar håret tack vare helt ny sorts kemi. Det ger vår kreativitet ännu större frihet att experimentera med färger. Man kan t.ex bleka håret flera steg ljusare utan att göra den minsta skada på håret, tack vare Olaplex som blandas i blekningsmedlet. Låter visst för bra för att vara sant!? Man kan givetvis också enbart vårda håret med Olaplex utan kemiska behandlingar om man vill.

Och visst håller jag med, det verkar vara sant. I alla fall i mitt eget hår känns det riktigt bra, efter både blondering och färgbehandling. Skall bli intressant att få jobba med det själv och testa det i andras hår. Välkommen att boka tid om du också vill testa.

5 kommentarer:

 1. Kan man få se hur ditt hår blivit efter att ha använt detta ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan man, men det är ju nog inget som syns på det sättet i mitt hår. Vi ljusade endast upp topparna ett par steg så ingen märkbar föränding på det sättet. Snarare är det känslan och kvaliteten på håret som byggs upp och stärks trots behandling. Och det ser man inte på bild, i alla fall inte på mitt hår.

   Radera
 2. Det är det bästa som hänt frisörvärlden😄👌

  SvaraRadera
 3. Vad kostar denna behandling? 😊

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det beror på om man gör det i samband med färg eller som en skild behandling. Givetvis spelar också hårmängden och längden roll. Men från 10-25 om man blandar i färgen. 40-50 om man gör det som skild behandling.

   Radera

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad