tisdag 30 juni 2015

Får det se ut så här!?

Vi är för tillfället en man kort i huset för Siri befinner sig hos sin farmor och co sedan igår. Hon ringde hem ikväll och frågade lov om att få sova borta ännu en natt. Vilket passar oss riktigt ypperligt eftersom vi skall infinna oss hon tandläkaren med Saga kl 08 imorgonbitti. 
Eftersom vi var en man kort idag passade vi på att besöka grannstaden och vännerna där. Gick även en snabb shoppingrunda och shoppade både skor och kläder, åt mig själv t.o.m. Tack för hjälpen och sällskapet Maria, utan dig hade Signar gått bananas och kläderna lämnat kvar oprovade i affären. 
På eftermiddagen hade Saga en lekdejt inbokad med en f.d klubbkompis. Det var ett kärt återseende och lekarna fortsatte där de slutade i maj. Ett önskemål för dagen efter picknicken i lekstugan var en runda via parken i närheten. Och det om något var en historia för sig.
 
Att Närpes stad inte prioriterar lekparker är inget nytt och jag har förståelse över att det inte finns pengar att gräva ner i nya parker och införskaffa dyra lekställningar i dagens läge. Men hur skulle det vara med lite underhållning av de få parkerna som finns. Som att klippa gräs lite oftare t.ex skulle vara ett steg i rätt riktigt. Idag var det verkligen under all kritik och så här får det inte se ut på stadens områden, speciellt inte i en lekpark. Sandlådan är snart en gräslåda och gräsmattan får de snart slå med lie. Jag gjorde givetvis en felanmälan via stadens hemsida och hoppas verkligen på förbättring.

2 kommentarer:

  1. Dit var vi också härom dagen och konctaterade samma sak .. Gräset gick ju till knäna på barnen! Verkligen otrevligt och synd för en annars fin park!

    SvaraRadera
  2. Vi var också till lekparken i veckan. Å lika besviken blir man varje gång just för att underhållet är så katastrofalt :( !! Bra idé med felanmälan!

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad