måndag 9 februari 2015

Pysselstugan

Sjukstugan fortsätter och ännu på eftermiddagen visade febermätaren 38 grader för Siri. Saga fick gå utan syster till klubben idag, vilket hon gjorde mer än gärna. Hon som var tvungen att stanna hemma var ledsen och tittade sorgset ut genom fönstret när klasskompisarna gick förbi. 
Hon har i alla fall varit relativt pigg idag i jämförelse med igår. Förhoppningsvis börjar det värsta vara över. Hon har varvat soffläget med lite pyssel idag. Alla hjärtans dag till ära blev det lite hjärtan av piprensare.
Snabbt och enkelt. Trä två piprensare genom en pärla. Placera pärlan på mitten och vik rensarna uppåt. Trä på önskad mängd pärlor på varje rensare. Trä till sist alla fyra ändarna genom en pärla, tvinna ihop ändarna och böj ihop och forma till hjärtan. 
Vi gjorde fem stycken och knöt ihop alla med varandra med sytråd (typ som en mobil) och hängde i fönstret. Jättefina när de hänger och snurrar runt lite, men tyvärr omöjligt att fånga rättvist på bild. 


2 kommentarer:

  1. Blä för sjukdom, men trevligt med pyssel. Ska se om mina små vill göra nåt liknande, tack för tipset :)

    SvaraRadera
  2. Som tur verkar det bara vara Siri som drabbats den här gången och nu börjar det vara förbi. Sista vilodagen idag. Lycka till med pysslandet!

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad