tisdag 4 november 2014

Farsdagspyssel

Som upplagt för pyssel när regnet vräker ner ute från morgon till kväll. Dessutom fick vi ha Minea hos oss på eftermiddagen och Saga var i sin tur hos farmor. Då passade vi på och pyssla lite inför farsdag.
Ett kort i form av skjorta med slips. Hittade en video på Youtube hur man steg för steg viker skjortan och slipsen. Här hittar ni den (språket förstod jag inte så mycket av, men vad gör det när det är klara instruktioner) Lätt som en plätt och det enda som behövs är lite papper (vi utgick från A4 papper till både skjortan och slipsen), sax och lite lim. Vi limmade också fast en liten "knapp" på skjortkragen.

Ett tips för pysselvänner som oss är att hamstra papper på Lidl. Både helfärgade och mönstrade brukar dyka upp där nu som då, för en billig peng dessutom. (edit: såg just att nu på torsdag 6.11 kommer det att komma olika papper och pysselset till salu igen) 

Nu kan ju alla våra pappor låtsas som om detta aldrig har hänt och ni inte ha sett vilka vackra kort ni kommer att få på söndag, visst!?!

1 kommentar:

  1. Hej Jessica!
    Vilka roliga kort! Tack för tipset, det ska vi se till att testa med våra papper :)

    Ha en fin onsdag!
    Lidl Sverige/Mira

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad