fredag 20 juni 2014

Vasabladet och Sydin online

Jag har ända sedan jag flyttat hemifrån prenumererat på både Vasabladet och Syd-Österbotten, i pappersformat. Inte under studietiden, men genast jag och Jens skaffade gemensam lägenhet och började jobba. Det hör liksom till att bläddra och läsa dagens tidning under frukosten eller lunchpausen.  Speciellt jag som nu varit hemma i över tre år uppskattar tidningen extra mycket. Jens hinner väl kanske inte läsa båda tidningarna från pärm till pärm varje dag (tis, tors och lör kommer Sydin). Jag tycker det är viktigt att hänga med vad som händer i trakterna och ute i världen. Eftersom jag inte (läs nästan aldrig) tittar på nyheterna via TV är tidningarna mitt sätt att hålla mig uppdaterad. 
Jag har nu i samarbete med HSS-media fått testa på deras e-tidningar. Jag har fått våra tidningspaket uppdaterade till totalpaketet och får nu båda våra tidningar i postlådan + att vi kan läsa dem digitalt, antingen via dator eller läsplatta, hela sommaren. 
Skall bli intressant att testa på den digitala versionen som varit totalt obekant för mig tidigare. Hittills har jag nog hämtat in tidningen i vanlig ordning varje morgon och läst pappersversionen först. Medan Jens läst både Vasabladet och Sydin digitalt via Ipaden på soffan de senaste kvällarna och inte rört pappersversionerna. Vi skall testa och se vad vi tycker, kanske övergår vi helt till e-tidningarna, kanske är vi ännu inte redo för de digitala tidningarna.

Jag har också fått 20 stycken rabattkoder att dela med mig till er av. Ni får möjligheten att testa på någon av HSS-medias e-tidningar (Sydin, VBL eller ÖT) 2, 3 eller 6 månader till -50%. Perfekt nu i semestertider. Maila mig på jezzica_h@msn.com så skickar jag dig en kod.

Med det önskar jag er en lugn och fin midsommar! Hoppas regnmolnen spricker upp och vi i alla fall får lite solsken och varmare temperaturer.

2 kommentarer:

  1. Hej! Jag har också alltid prenumererat på dagstidningar i pappersformat, men funderar på att testa ÖT:s e-tidning. Du har knappast kvar några rabattkoder mera, men alltid värt att fråga ;).

    Mvh, Lena

    lfu@luukku.com

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad