tisdag 25 mars 2014

Mera kalas

I och med att vi ännu inte snurrar i dagiskarusellen har vi "sluppit" det här med kompiskalas så här långt. Har inte känt något behov att av starta igång kalasandet heller eftersom jag vet att vi lär nog hinna vi också. Och inte har Siri påpekat eller frågat om det heller. Men nu har hon den senaste tiden blivit bjudna på två kompiskalas, till två klubbkompisar och ville själv ha ett kompiskalas. Jag tyckte det var läge att mjukstarta i år och bjuda de två klubbkompisarna på Siris första kompiskalas. Jag misstänker att det lär bli andra bullar redan nästa år i förskolan.

Nu gick det så illa att ena kompisen blev sjuk och kunde inte komma till dagens festligheter. Men vi kalasade i alla fall och födelsedagsbarnet var nöjd. Vi åt snacks, glasstårta och hade fiskdamm. Resten av kalasandet skötte fröknarna själva, med en lillasyster i släptåg förstås. 

I och med dagens kalas är det nu färdigt kalasat för den här gången. Nu tar vi en paus med festligheterna i det här huset till augusti då det är Jens tur, och han brukar inte fira så stort och omfattande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad