torsdag 13 mars 2014

En ny hobby

Tyckte det lät intressant och läste på lite redan för länge sedan när Eva  skrev om Geocaching . Men som vanligt lämnade det där och föll i glömska. Men nu blev det prat om det igen när min moster var på besök. Man kan väl nästan kalla henne proffs inom området med sina 478 hittade cachar. Hon introducerade oss och lärde oss det viktigaste. Framför allt Siri fattade tycke och spänningen var stor när vi gav oss iväg på vår första skattjakt. Vi har nu sökt igenom det närmaste området de senaste två dagarna och har registrerat fem hittade cachar. Det lär säkerligen bli många fler om bara ivern håller.  

3 kommentarer:

 1. Vad kul! Vi började förra våren och barnen tycker det är jätteskoj. Lite svårt på vintern men på sommaren är det ett utmärkt sätt att "ge mening" åt en utflykt, då man har ett mål. Vi sökte t.ex. skatter i Tjärlax-området och fick rejält med motion :) Och roliga båtutfärder har vi haft. Kom till vår lilla stad, här finns de också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Javisst, i helgen var vi verkligen engagerade hela familjen. Billigt och roligt nöje. Vi kommer säkerligen att komma till Kaskö och leta skatter också :)

   Radera
 2. Känner det där e nåt vi skulle gilla också! Ett bra sätt att ta sig ut i naturen och särskilt till nya platser!

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad