fredag 23 november 2012

Swimcoach


Saga och jag tog en loppisrunda på förmiddagen. Vårt mål var att hitta en swimcoach till Saga. Eftersom hon inte visar så stor respekt för vattnet i simhallen och vill helst inte ha på sig flytkuddar eller dyl så tänkte jag att detta vore en bra lösning. Och som ni ser på bilden så lyckades vår loppisrunda. För endast 6€ blev simdräkten vår på RödaKorsets loppis. Men det finns ett litet men, den är i storlek Large (4-6 år) så den är aningen stor åt Saga ännu. Inte råkar det finnas någon som pantar på en likadan dräkt hemma i storlek Medium (2-4 år) som inte längre behövs? Hör av dig (mailadress finns till höger) i såna fall om du kan tänka dig att sälja den åt mig. Färg spelar ingen roll. 

6 kommentarer:

 1. Önska av tomten!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo det är alternativ nr två...tänkte se om jag skulle komma över en begagnad först.

   Radera
 2. den där i storlek 2-4 är liten, tror du att den skulle passa? kanske korta av axelbanden på den du köpt istället? Vår lärde sig simma som 4-åring tack vare den!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet inte eftersom jag inte provat. Men vi skall testa i simhallen nästa vecka och se, men jag misstänker nog att den inte funkar så bra i vattnen när den är för stor.

   Radera
 3. Ett tips när du skall sätta på den är att använda tvål. Brukar vara väldigt trög när man man skall sätta på den när man är blöt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra att veta...tack för tipset!

   Radera

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad