onsdag 29 augusti 2012

Handmade by me


I början på sommaren beställde jag hem egna lappar att sy fast i mina alster. En månad senare anlände de hem i postlådan, straight from HongKong. Och se hur fina sedan, helt perfekt. Ett litet J och en vit stjärna, kan inte bli mer Jessica än så här. Efter en liten sommarpaus har nu symaskinen hittat ner från vinden igen. Nu är vi igång. Och boksatvligt talat VI, som ni ser är Siri i full gång med symaskinen nu också.

6 kommentarer:

  1. Hei Jessica!

    Får man fråga varifrån du beställde de här?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har beställt mina härifrån http://www.etsy.com/listing/96669994/customized-woven-labels-half-fold-600. Men jag hade ju en logo färdigt, som min syster gjort. Så jag mailade bara dit och så sydde de upp. Har man ingen logo färdigt skall man nog vända sig till någon annan. Tex minanamnband.se, namnband.se, 3exter.se eller ikasetiket.dk/se.

      Radera
  2. Snygga!

    Visst har ni annars en Crescent barnvagn? Har ni varit nöjda med den? Varifrån köpte ni?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det har vi, vi köpte vår i Sverige. För de fanns inte i Finland då ännu. Vi har varit riktigt nöjda med den. Enda minuset är att hårdliften är ganska liten. Vi kunde inte använda den så länge. Men då är våra kids ganska stora också, har man mindre barn kan man säkert använda dem längre :D När man tar bort hårdliften blir det ganska tomt och väldigt öppen vagn. Jag har saknat ett "överdrag" som typ Emmaljunga och Brio har.

      Radera

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad