onsdag 30 maj 2012

Stackars liten


Pollen verkar ge med sig i första taget. Det blir nog husarrest för den lilla fröken igen. Vi har fått tid till barnläkaren och nya pricktest inkommande tisdag. Det värsta är att hon inte får ta någon medicin före det. Jag lider något fruktansvärt av att se Siri lida och vara så ledsen. Vem tusan har kommit på att någon skall behöva var allergisk. Den här tiden på året till på köpet. Kan man inte vara allergisk mot snö och kyla istället!?

13 kommentarer:

 1. Kan inte annat än hålla med! Stackars liten.

  SvaraRadera
 2. men söyta måst ni biid så lieng :( schen je ja opstäld, men he je no bättran än att arvid sku hav a.. hoppas on får na medicin som hjälper tå :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Länge..nej jag tycker det är relativt snabbt. Nästan så jag kunde tänka mig ta eländet istället också så Siri skulle slippa. Ja jag hoppas verkligen det, så här kan vi inte ha det.

   Radera
 3. Stackars liten! Jag lider enormt av det fast jag är vuxen, tänk hur barnen måste känna det då! :( Hoppas ni får bra hjälp sedan hos läkaren.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja usch, jag lider verkligen med alla allergiker. Vi skall hoppas på någon dunderkur.

   Radera
 4. Säger som de andra - stackars liten! Hoppas hon mår bättre av rätt medicin sen. När jag var barn och pollenallergin plågade har jag för mig att det hjälpte att ofta skölja ansiktet (och ögonen) med riktigt kallt vatten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi skall hoppas det ja. Vi brukar nog försöka det med jämna mellanrum när det är som värst. Det värsta är att allt börjar vara en plåga. Ögondropparna får vi inte henne att ta mera heller. Enda som hon går med på är Zyrtec.

   Radera
 5. Min4-åring ser likadan ut, jobbigt.......

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen. Vi skall hoppas på lite regn och bättre tider.

   Radera
 6. Jag lider också av pollenallergi, och jag hoppas hoppas hoppas att den inte går i arv till barnen.. Det är så grymt för en vuxen, hur känns det inte då för de små..
  Jag fick iaf ett tips, som lär ska fungera, så nu ska jag testa det själv. Och det är att äta en tesked per vecka av lokal honung, året runt.
  Hoppas på bot o bättring!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja usch...vi skall verkligen hoppas det. Jag håller tummarna för Sagas skull också, det räcker mer än väl med två allergiker i huset.
   Det har jag inte hört om..du får berätta sedan hur det fungerar ifall vi också borde testa den kuren :D

   Radera
 7. Lider med henne, det har varit ett helsike i år!!! :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja alla säger ju det. Jag hoppas verkligen vi får en bra medicin så hon slipper lida. Vi hoppas också att det var sista våren med så här mycket pollen.

   Radera

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad