fredag 9 december 2011

Vi gick på julfest

Dagklubben hade julfest och hela familjen klädde upp sig för att gå på fest. Siri deltog i sitt livs första luciatåg, högst antagligen inte sitt sista. Jag var stolt som en tupp och tyckte det var så fint så fint.


Om Saga tyckte det var lika bra är jag lite osäker på. Men hon tyckte julgranen var fin och mitt halsband smakade gott. Hon satt i varje fall tyst och stilla i närmare två timmar och hon fick mer än godkänt.

5 kommentarer:

  1. Ja visst är man stolt?! :)
    Och stolt skall du definitivt vara över den lilla också. Våra skulle ALDRIG sitta stilla ens en halv timme ;)

    SvaraRadera
  2. Oj, detdär med att gå på klubbens/dagis julfest är något jag ser framemot massor! Kanske nästa år

    SvaraRadera
  3. Jag skulle aldrig ens kunna hålla tårarna borta. Vad fina lucior! Kollade upp att här i Övermark får man börja i klubben först vid 4-årsåldern. Jag väntar såå :)Och vilken duktig Saga. Tove skulle behövt massa mutor för att sitta still och tyst så länge.

    SvaraRadera
  4. Oj vilka snälla barn du har! Det var ju just såna barn jag undrade förra veckan hur man tillverkar haha:D kanske jag får låna manualen av dig?

    SvaraRadera
  5. RockMom- Ja visst var jag stolt. Speciellt över Siri som inte uppträtt inför publik förr. Hon är rätt blyg när det kommer till stora folksamlingar.

    Muminmamman- Det var så trevligt så, hoppas det blir er tur också snart.

    Cha-Cha- Aj ja, först vid 4. Men det är ju inte så länge kvar nu då. Saga hade faktiskt en av sina bättre kvällar.

    Joanna- Det var faktiskt en av de bättre kvällarna och jag var riktigt stolt. Tja, jag tror nog inte min manual är så mycket bättre. Den har säkert andra brister den istället :D

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad