måndag 5 september 2011

Inredningsivern


Jag vet inte om det är för att hösten är här, för att man spenderar mera tid inomhus eller är det mörkrets ankomst som gör att jag brinner av iver, lust, inspiration och idéer. Bäst att smida medan järnet är varm, idag plockar vi fram Elna, symaskinen. 

7 kommentarer:

  1. Det måste vara något med hösten eller månens ställning eller nåt för jag och min Eva (symaskin) spenderar mycket tid tillsammans just nu :)

    SvaraRadera
  2. Hejsan! Funderar på att köpa en Manduca bärsele, är du nöjd med köpet? Varifrån köpte du? Tacksam för svar :)

    SvaraRadera
  3. Hejsan! Jag köpte min från Pepino.fi. Jag har inte använt den så jättemycket ännu. Men hittills är jag väldigt nöjd med köpet, kan inte förstå varför jag inte köpte tidigare.

    SvaraRadera
  4. Åh vilka underbara tyger!! Var har du hittat domhär?

    SvaraRadera
  5. Exakt, varifrån köper du dina tyger du syyr gardiner av ??

    SvaraRadera
  6. Wow vilket snyggt tyg :) De e väl de då hösten kommer så e man mera inne å då vill man fräscha upp det då :) Johanna

    SvaraRadera
  7. Tack. Det med stjärnor är faktiskt ett färdigt kuddfodral, Gripsholm. Det randiga är från Ellos. Jag har faktist köpt färdiga gardiner den här gången. Fast de passade ju inte exakt så jag har klippt och sytt om lite.
    Jag understöder oftast de lokala affärerna Annie Sigg+ Hentextil i Närpes och Talas + Tex-center i Kristinestad. Jag brukar alltid hitta det jag söker i någon av dem, oftast också mer än vad jag söker och behöver ;)

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad