tisdag 23 juni 2009

Husbygget

Igår kom betongen till huset, formarna är nästan fyllda och imorgon kommer resten. Siri och jag övervakade så att det hela gick rätt till (som vanligt) Genast vi kommer upp till tomten, säger Siri kaka och pekar mot baracken. Hon vet var dom finns. Vi sätter oss på trappan och tuggar i oss kakor. Det känns fint att titta på de som jobbar.

2 kommentarer:

  1. Ser man på, ser man på. En bekant mössa! Jag var överlycklig häromdagen när jag hittade vår gröna med bollar som försvann efter en vecka, så nu har vi tre i vår ägo igen (fem har jag köpt hittills i vår men två är borttappade).

    Och vad snabbt det går framåt med huset! Tycker just att ni tog beslutet att, var och vad ni skulle bygga;) Men vad är inte bättre än det!

    SvaraRadera
  2. Jonä, inte kan man ju överdriva med att det är för varmt, 17-18 grader stod det i tidningen. Men så länge man själv inte behöver hoppa i så...;)

    Vi använder nog M och det är riktigt passligt. Fast i och med att det är resårtyg så töjs den ju, men då är det ju bara att slänga den i tvätten...

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad