lördag 6 december 2008

Hemma igen

Vi har återvänt till finnlandet. Lite trötta och slitna men annars välbehållna.
Förväntansfull Siri på Silja Europa. Lite spännande att sova i en ny säng. Efter lite längre nattande än vanligt somnade hon stilla och sov gott hela natten. Som dock inte var så lång eftersom vi kom iland redan kl 06.00!! Bedrövligt. Halvsovandes tog vi oss av båten och styrde kosan mot sthlm centrum. Släppte av pappan som skulle tenta Yrkeskunnande för trafiktillstånd, som det så fint hette, och fortsatte färden mot Täby centrum. Siri och jag spenderade hela dagen där med att shoppa. Vilken tur att hon tyckte det var lika kul som mig. Hon satt snällt i vagnen hela dagen. Bara hon fick lite mat och sömn där emellan gick det bra.

På kvällen sökte vi upp Jens och förflyttade vi oss till Åkerstyckebruk och Siris farfar med familj. Lillfaster Camilla och Siri blev genast bästisar. Farbror Daniel fyllde 11 år och bjöd på födelsedagstårta, mumsTorsdagen slappade vi mest och väntade att barnen skulle sluta skolan så vi fick hämta hem dem. Mera liv och rörelse med dem i huset.Vi fuskade lite och öppnade Siris julklapp för tidigt. Men precis som alla andra bebisar var pappret och rosetten roligare än innehållet.
Fredag var det tyvärr dags för hemfärd. Siri hade gärna stannat lite längre och lekt med faster och farbror. Synd bara att Jens klarade tenterna så det blir ingen ny resa med omtent ;)
Lite mera shopping han vi med i Kungens kurva innan Silja Galaxy avgick.Siri trivdes alldeles utmärkt på resande fot. Allt fint bara hon fick mat, dryck och sömn med jämna mellanrum.Trött skrutt i bilen imorse. Hon sov 10 min av 250 km. Pappas telefon var bra underhållning.
Nu ligger vi alla som utslagna hjältar. Bli tidig läggning ikväll tror jag.



4 kommentarer:

  1. vÄlkommen hem=) sir verklgien ut som ni ha haft a super kul...jag å vill=/ schenn hiendär e nu...L ha börja dreck ur flaskon=) å mera tänder på G...å taklar opp fö alla trappor. kryper..tjaa, he ha händ mytchy på några dagar...=)

    SvaraRadera
  2. Ojoj va he ha händ. De va inte illa det. Bra Linn!

    SvaraRadera
  3. Grattis till Jens!! :)

    SvaraRadera
  4. hihi, sir verkligen ut som om ni ha haft roligt! Men nu får j no drygt häijm tå ja sir hur mycthy siri växer...!

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad