lördag 26 april 2014

I solens strålar

De soliga dagarna fortsätter att komma på rad. Inte mig emot och vad passade inte bättre idag än en en riktigt fixar dag här hemma och dona det sista på lekstugan. Sent omsider fick vi äntligen stenfoten till lekstugan fixad och nu ser den färdig ut. Det firade vi med att avsluta dagen med pizzabuffe och lite geocaching i grannkommunen. Dock irriterar det en hel del att vi inte hittade den sista cachen för kvällen, det värsta jag vet är att behöva ge upp. Men vi fick helt enkelt se oss besegrade den här gången och återkomma en ny gång istället.

3 kommentarer:

 1. Hej! Säkert dum fråga dethär, men frågar ändå! Ska man ta skatten därifrån och lägga dit en ny, eller HUR gör man? M och A har varit på jakt denna helg, både här västerut och hemma i Kaskö. Men ingenting hittade de : ( Och irriterande är det förstås...
  Och lekstugan är jättefin!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej inte alls, fråga på bara. Nej "skatten" skall man lämna kvar på samma ställe. Man skall bara skriva dit sitt namn som tecken på att man varit där. På geocaching.com finns en massa bra både texter och videoklipp om hur det fungerar. Läs på lite där så blir allt mycket självklarare och det blir mycket lättare att komma igång och hitta cacher. Lycka till!

   Radera
 2. Tack för det svar och tips ! Blir att ta nya tag...

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad