måndag 7 april 2014

Saga cyklar

Saga är en riktig hejjare på Pukycykeln nu för tiden. Det går jättebra att gå lite längre promenader med henne nu och hon springer bredvid eller helst x-antal metrar före. Det största problemet är nedförsbackarna och helst går man en runda utan branta backar. Hon tror sig nämligen behärska vilka berg som helst och drar upp benen och glider iväg. I de mindre vågar jag släpppa henne nu och ni ser på filmen hur hon glider. Nu funderar jag lite om vi borde uppgradera oss och köpa modell större Puky, med broms. Det är nämligen den minsta LR M som hon har och den börjar nog vara i mindre laget. Inte råkar det finnas någon som pantar på en obehövlig LR XL som ni vill sälja? Annars får jag kontakta Eva och Polkuped igen.

2 kommentarer:

  1. Hej :) Vi har e tådde pied som borda va störr en Sagas som har broms. Som vi köft åt William men e je lite fö stort än så om ni vill så ska vi konn byt i år..? Ja tenkär e je ju vinn, vinn ti båda å vi behöver int legg ut na pengar. :) Funder på a :) H/ Erika

    SvaraRadera
  2. Vår A bytte från den minsta till en LR1 i slutet av förra sommaren (då var den aningen stor) men nu i sommar kommer den vara perfekt, så Saga behöver säkert en större. Det tycks ju gå hur bra som helst, och vilken balans de får! Ett Puky-köp ångrar man aldrig :)

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad