måndag 27 januari 2014

Bröllopshelg

Så var vi åter tillbaka på hemmaplan och tillbaka till vardagen. Det har varit en fantastisk helg, fast den inte fick det bästa tänkbara avslutet. Bröllopet var otroligt vackert och brudparet strålade. Vi fick återse en massa kära släktingar och fick också många nya fina bekantskaper. Det är tungt att ligga på topp och det känns i kroppen ännu efter en 12h natt. Tyvärr kom vi hem till febrig Siri  och hostig Saga. Nu har vi sjukstuga i vardagsrummet och vi ligger nerbäddade under täcken. Jag återkommer givetvis med mer bilder från det vackra bröllopet även om min kamera inte användes riktigt flitigt. Men här har ni det vackra brudparet, min fina lillasyster och stiliga Benjamin (som numera också bär hennes/vårt efternamn). 
Grattis igen till er båda och TACK för allt!


6 kommentarer:

 1. Underbart foto, så fint par! Jag kollade lite bilder på Instagram och man riktigt såg hur lyckat och mäktigt det var! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det var nog verkligen en riktigt fin upplevelse. Synd att man inte har fler lillasystrar att gifta bort ;)

   Radera
 2. Det var roligt att se er alla, och man såg verkligen hur stolt du var över lilla syster. Ni var så himla fina hela brudföljet. Tror du ska sadla om i din yrkeskarriär, tror inte jag sett finare bröllopsfoto. Det är så otroligt stämningsfullt. Hälsa alla sjuklingar och var rädda om er.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack det samma! Ja visst var det en fin dag, en dag (dagar) vi alla kommer att leva länge på!

   Radera
 3. Underbart vackert! Bröllop e nog bland det finaste man kan vara på :) Kram Johanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Javisst, det är nog så roligt att få gå på bröllop.

   Radera

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad