fredag 21 juni 2013

Välkomna in


Jag vet inte om det var jag eller flickorna som var ivrigast igår med att städa och inreda lekstugan. Vi tvättade fönster och torkade alla ytor. Ganska snabbstädat när det bara gäller 6m2 och fyra fönster för en gångs skull. Sedan började det roliga med att plocka och inreda. Nöjda blev vi och lekarna kunde börja. Gissa hur många gånger vi har blivit bjudna på mat och kaffe sedan dess.


9 kommentarer:

 1. Shit pomfritt vilken fin lekstuga, är nog den finaste lekstugan jag nån gång sett, waow! Får man fråg var ni har hittat köks inredningen? Intressant blogg du har, för har nästan jämn gamla döttrar, roligt att läsa vad andra pysslar med.
  //carre

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack tack, vi är nog väldigt nöjda och glada. Det är nog min pappa som byggt köksinredningen också. Några gamla bokhyllsdelar och en "vanlig" bänkskiva. Spisen är från Mikki och fins att köpas lite här och där.

   Radera
 2. Alltså VAU!!! Vi håller också på att fixa en lekstuga (dock inte närapå lika snygg, er har de perfekta färgkombinationerna!) och vet hur mycket jobb det är att fixa och bygga och måla. Mycket imponerande! I den stugan lär ni nog få dricka många många koppar kaffe!

  SvaraRadera
 3. Underbar lekstuga, håller just nu på att måla våran och undrar vart har du köpt bokstäverna??:-)

  SvaraRadera
 4. Jag har köpt dem från ABC i lappfjärd. Men märket tror jag var Johan och det finns ju att köpas lite var som helst. Borde också finnas på deras webshop.

  SvaraRadera
 5. Vet du adressen till webshopen? Tack för svar :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så enkelt som Johan.fi :D Lycka till!

   Radera
 6. Wow vilken lekstuga! Vad är det för golv ni använt? Plastmatta?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det är nog en plastmatta.

   Radera

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad